Kicki Lekberg och EFT
Genom åren har jag följt hur stressen har ökat och välbefinnandet har minskat, både i samhället och även hos mig själv, innan jag "hittade" EFT och Mindfulness och det vände för mig. Jag kom i kontakt med EFT runt 2012 och märkte snabbt att EFT hjälpte mig på flera sätt, bland annat som ett enkelt och skonsamt självhjälpmedel för att komma ner i varv. EFT har även hjälpt mig att förstå mina egna känslor och varit en hjälp i de val jag kan göra för att må bra. Jag har under senaste åren fördjupat mig i EFT, meditation, och mindfulness.

I november 2019 blev jag klar med min certifiering som EFT Practitioner nivå 2 och kan nu vägleda och guida andra med hjälp av EFT och hjälpa till att skapa ett större välbefinnande.

Många av mina klienter har varit vuxna med stress, oro, ångest, fobier som har upplevt EFT som hjälpsamt. Nu ser jag fram emot att jobba även med ungdomar och minska begränsande tankemönster, stress, rädslor, oro, ångest, till exempel i provsituationer eller sociala situationer. 

Med minskad stress och oro ökar möjligheten att ha tillgång till sin hela potential och på det sättet prestera bättre och få stöd att uppnå sina mål. 

Mer om Kicki

Nu, vid sidan av verksamhet som EFT Practitioner jobbar jag med mat, service, utveckling och med människor. Som kock, ekonomiföreståndare (kostekonom), tidigare ägare av restaurang (KL Restaurang 23:an i Stenstorp) och nu catering på deltid. Tidigare har jag haft jobb i skolans värld, som lärare (lärarexamen i restaurang-ämnen), rektor i olika skolformer, jobb inom LSS och annat. Jag har också glädjen och förmånen att ha en stor familj där några av mina roller är som mamma och farmor. 

Under 2018 startade jag KL Utveckling Skaraborg AB, med olika grenar.

Jag är otroligt glad och tacksam över hur jag nu kan spendera mina dagar i en variation som gör att jag upplever balans i livet!

/Kicki